Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szereted-e még...? - Szécsi Pál-emlékkoncert

Szereted-e még...? - Szécsi Pál-emlékkoncert

Van kedvük egy varázslatos, zenés időutazáshoz? A nagyérdemű jóvoltából több, mint 200 előadása révén országos sikerűvé avatott „Szereted-e még?” című emlékkoncert során Gergely Róbert, Szécsi Pál születésének 75. évfordulója előtt tisztelegve - ezúttal 2019. december 7-én szombaton 19 órától a Budapest szívében, a Premier Kultcafé színpadán lép föl.

Gergely Róbert olyan legendássá nemesült slágereket idéz fel Önökkel közösen, mint a „Csak egy tánc volt”, a „Violák”, az „Én édes Katinkám” „Karolina”, „Gedeon bácsi”, „Két összeillő ember” vagy a Szeretni bolondulásig”. A tragikusan fiatalon eltávozott ikon művészi-szellemi hagyatékának ápolását kötelességének érző, EMERTON-díjas énekes-színművész a tőle megszokott eleganciával, jellegzetes előadásmódjával a líra, a szenvedély és a temperamentum hangján, korszerű hangszerelés révén szólaltatja meg a hatvanas-hetvenes évek emblematikus melódiáit és táncdalait,  A közel nyolcvanperces megrendítően szép emlékkoncerten számtalan személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb érdekesség-kulisszatitok is látható, hallható lesz.

Várjuk mindazokat, akik szeretettel és tisztelettel gondolnak e korszak legendás énekesére, SZÉCSI PÁLRA!

Közreműködik:
GERGELY RÓBERT
NÉMEDI VARGA TÍMEA, GERE ORSOLYA (vokál)

Ajánló


Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az…

A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra…

Augusztusban is Szabad ég alatt – Open Air koncertek a Pesti Vármegyeházán!