Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szerdai szünidei színházak - Utazás a világ körül

Szerdai szünidei színházak - Utazás a világ körül

A nyári szünet ideje alatt, hogy a gyerekek tartalmasan töltsék vakációjukat, három gyerekszínházi előadást tervezünk, szerdai napokra.
Célunk színházi élmény teremtése nyári időszakban is.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 19. szerda, 10:00


2019. június 19. szerda 10.00
Pódium Színház: Utazás a világ körül

A nagy utazó, Marco Polo, elindul, hogy a gyerekekkel újra felfedezze a világot. Két aranyos bajtársa, Bolhás és Mirci, is elkísérik. Marco elmeséli a gyerekeknek eddigi izgalmas kalandjait, Mirci és Bolhás elmondják, hogy a gyerekek segítségével a Föld összes kontinensére ellátogathatnak. Megismerik minden kontinens állat- és növényvilágát, éghajlatát és az ott élő emberek kultúráját sok zenével és játékkal kiegészítve.

Következő előadások:
06.26. // Fabók Mancsi Bábszínháza: A háromágú tölgyfa tündére
07.03. // Pódium Színház: Hamupipőke

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!