Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szemlő-hegyi-barlang extra szakvezetéses túra

Szemlő-hegyi-barlang extra szakvezetéses túra

A Barlangok Hónapja alkalmából Vincze Péter geológus rendhagyó hosszúságú, tartalmú és útvonalú túra keretében ismerteti meg az érdeklődőket a Budapest föld alatti virágoskertjeként emlegetett Szemlő-hegyi-barlang értékeivel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 30. szombat, 13:00

A program keretében lehetőséget biztosítunk egy 3D film megtekintésére, a látogatók számára nem járható Budai barlangok csodálatos világáról. A 3D film a nézőket egy lenyűgöző barlangi kirándulásra kalauzolja el, mely káprázatos képződményeket, hatalmas tereket, szűk hasadékokat és mély aknákat mutat be. Így bárki felfedezővé válhat és bepillanthat a kutatók világába.

A program hossza: kb. 90 perc 

Ajánlott korosztály: 14 éves kortól.

A közel 300 méteres kiépített szakasza utcai viseletben, akár babakocsival, illetve kerekesszékkel is látogatható. A barlangban állandóan 12ºC a hőmérséklet.

 Jegytípus jogosultságok

 

 Kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak:

 

- nyugdíjasok,

- diákok,

- pedagógusok (egyéni látogatóként).

A kedvezményre való jogosultságot belépéskor a releváns dokumentummal igazolni kell. Ennek hiányában a túravezető megtagadhatja a belépést, a jegy visszaváltására ilyenkor nincs lehetőség.

 

A Pál-völgyi-barlang, a Szemlő-hegyi-barlang és a Budai Vár-barlang Barlangolás kampány részeként megtartott extra túráira kedvezőbb árú kombinált jegyek is válhatóak a dunaipoly.jegy.hu felületén.

 

Kapcsolat:

 

szemlohegy@dinpi.hu

+36 1 325 6001

www.szemlohegyibarlang.hu

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!