Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szekeres Adrien: Zongorára hangolva Valentin napi koncert

Szekeres Adrien: Zongorára hangolva Valentin napi koncert

Egy elegáns, bensőséges hangulatú előadás, ahol Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel. A könnyed, néha vicces és közvetlen hangnem mellett, egy-egy dal a lélek legmélyéig hatol.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 14. hétfő, 19:00

A zongoránál a dalok szerzője és egyben Adrien férje Kiss Gábor közreműködik. A műsor közben kis történeteken keresztül kaphatunk betekintést hol a dalok születésébe, hol az ahhoz fűződő emlékekbe.

Ajánlatunk


„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!