Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szalon Czutor Szalon - összművészeti családi aranyvasárnap -
4

Szalon Czutor Szalon - összművészeti családi aranyvasárnap -

Merész gondolás történt. A Czutor klán 4 tagja (Czutor-Kilián Zsanett, Czutor Zoltán, Czutor Győző és Czutor Simon) lépjen fel együtt egy családoknak is szóló eseményen Budapesten, az utolsó ádventi vasárnapon!



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 19. vasárnap, 11:00

Az összművészeti matinéműsoron a tervek szerint a következő történik:

A zenei formáció akusztikus dalai között (ahol Zsani tud énekelni, Zoli gitározni, meg néhány egyéb hangszeren is játszani, Simi fiuk /9/ pedig  mindenben jól halad ezek közül) Czutor Győző felolvas saját verseskötetéből.

És ami még sosem került közönség elé: néhány 2007-ben és 2008-ban készült Czutor Zoltán-féle olajfestmény is megtekinthető, ott lóg majd a falakon.

Élőben már többször megmutatták, milyen hangulatot teremt ez a vidám társaság. Előadásaikon a kedvenc dalaik (Beatles, Radiohead, Sinatra, Amy Winehouse, Lady Gaga) és a kötelező (Belmondo, Nyers, Czutor)  számok is elhangzanak.

És ezúttal nem csak hallható, hanem a helyszínen meg is vásárolható Czutor Győző verseskötete, a Mákgubók.

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!