Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SZABÓ BALÁZS BANDÁJA & Modern Art Orchestra koncertje

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA & Modern Art Orchestra koncertje

A Fonogram-díjas zenekar az új évben tovább feszegeti a zenei határokat, március 23-án teljesen új oldaláról mutatkozik be a Kölcsey Központban, a széles körben elismert hazai big banddel, a Modern Art Orchestrával kiegészülve

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 23. hétfő, 19:00

Szabó Balázs nevét nem kell bemutatni a koncertre járó közönségnek, különösen a debreceni publikumnak nem: az ellenállhatatlan multiinstrumentalista énekes és bandája állandó vendége a meghatározó fesztiváloknak, kluboknak és színházaknak, koncertjeik mindig igazán különleges élményt nyújtanak és rendre telt házasak. Balázs hosszú utat járt be a nagyszínpadokig: előadói pályáját egyszálgitárosként kezdte, méghozzá Debrecenben, a koncertezés mellett utcaszínházasként tevékenykedett és évekig bábszínészként is dolgozott – nem mellesleg első szerepeit a Csokonai Színházban és a Vojtina Bábszínházban kapta. 2009-ben alapította meg a Szabó Balázs Bandáját, amely az elmúlt években az ország egyik legnépszerűbb zenekarává érett, ráadásul úgy, hogy a magyar népzenéből táplálkozó, sanzonos világból, popos, rockos, funkos elemekkel és kamarazenei ízesítéssel egy teljesen egyedi, határbontó és műfajépítő megszólalással érte el mindezt. A Fonogram-díjas zenekar az új évben tovább feszegeti a zenei határokat, március 23-án teljesen új oldaláról mutatkozik be a Kölcsey Központban, a széles körben elismert hazai big banddel, a Modern Art Orchestrával kiegészülve ugyanis ezúttal a jazz világába hívják kalandozni évről évre növekvő rajongótáborukat.

Jegyek: 5400 Ft, 5900 Ft

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!