Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Stílusteremtő Géniuszok - Az impresszionizmus magyar mestere - Szinyei Merse Pál

Stílusteremtő Géniuszok - Az impresszionizmus magyar mestere - Szinyei Merse Pál

Ludmann Mihály művészettörténeti sorozata.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 26. kedd, 17:00

Bemutatjuk a képzőművészet meghatározó alkotóit. Olyan életművek kiemelkedő alkotásain kalauzoljuk végig látogatóinkat, melyek magukon hordozzák koruk művészeti kihívásait és bemutatják az adott kor világképét, értékrendjét. Igazodási pontot is jelentenek, hisz koruk művészetére is jelentős hatást gyakoroltak. Aki szereti a művészetet, meglévő ismereteit szeretné felidézni és gyarapítani, vagy épp most kezdene el ismerkedni a géniuszokkal, végre választ kaphat kérdéseire és megmerítkezhet a szépművészet színpompás, gazdag világában.
Jegyár: 900 Ft (teljes árú), 600 Ft (nyugdíjas, diák)

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

zenés party két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!