Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Stand up comedy társulat : Szakítópróba

Stand up comedy társulat : Szakítópróba

Szakítópróba - Orosz Gyuri önálló estje
Stand up comedy 2 x 40 percben
Főszereplő: Orosz Gyuri
Vendégek: Redenczki Marcsi és Horváth Gábor


 több

A Stand up comedy Humortársulat előadása

Egy dologban biztosan hasonlítunk: mindenki keresi az igazit, sokszor még az is, aki már elvileg megtalálta. De honnan tudjuk, hogy megtaláltuk? Ez az est sem tud erre konkrét választ adni, de az biztos, hogy a problémákat a felszínre hozza. Orosz Gyuri nem titkolt szándéka, hogy kiderüljön, kik azok a párok, akik egymásnak vannak teremtve, de az is, hogy kik azok, akiknek nem szabad együtt élniük. Ők valószínűleg már külön távozzanak az előadásról.

A 80 perces humoresten a Stand up comedy Humortársulat 3 komikusa dolgozza meg a rekeszizmokat. Házigazdaként Orosz Gyuri, a Rádiókabaré és a Showder Klub humoristája, akinek segítségére lesz Redenczki Marcsi (Rádiókabaré) és Horváth Gábor (Showder Klub), akik további poénokkal színesítik a „Szakítópróba" című stand up comedy műsort. Gyuri vőlegényként, Marcsi feleségként, Gábor távkapcsolatban élő szerelmesként ad válaszokat a párkapcsolat nem egyszerű kérdéseire.

Ajánló


Nem véletlenül nevezik Ray Cooney-t az angol Feydeau-nak. A közel ötven éve, 1969-ben…

Nick Vujicic, a nemzetközi hírű prédikátor, szónok, motivációs tréner, aki karok és lábak…

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni,…