Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SQUARE   -   Asterion Project Theatre in English   -   angol nyelvű előadás
5

SQUARE - Asterion Project Theatre in English - angol nyelvű előadás

Az előadás a kínos első szerelemről, szeretet és a vágy összekeveredésről, a barátság és romantikus kapcsolat közti láthatatlan határról, a társadalmi normákhoz való alkalmazkodás nyomásáról szól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 12. péntek, 19:00

SQUARE (angol nyelvű előadás)
Asterion Project Theatre in English

Az előadás a kínos első szerelemről, szeretet és a vágy összekeveredésről, a barátság és romantikus kapcsolat közti láthatatlan határról, a társadalmi normákhoz való alkalmazkodás nyomásáról szól.

Szereplők: Paula Parducz, Fenyvesi Bálint, Čarna Kršul, Payal Vashist, Barnabás Réti, Kevin Ogunleye
Koreográfus: János Feledi
Rendezőasszisztens: Rita Lem
Grafikus: Mansour Forouzesh
Jelmeztervező: Zsófi Forrás
Rendező: Čarna Kršul

Az előadás hossza: 90 perc


SQUARE (In English)
Asterion Project Theatre in English

"This play is about the painfully awkward first love, the confusion of love and lust, the invisible line between friendship and romantic relationship, the pressure of adapting to societal norms to ‘fit in’."

Square touches topics like: human rights, ignorance, love, hate, humanity, crime, gender. It is inspired by Diana Son`s play Stop kiss,” a poignant, funny play about the ways both sudden and slow that lives can change irrevocably."

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!