Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Spirit Es(e)tek 6. - Gundel Takács Gábor sorozata (Don Carlos kapcsán)

Spirit Es(e)tek 6. - Gundel Takács Gábor sorozata (Don Carlos kapcsán)

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

SPIRIT ES(e)Tek címmel indítunk új sorozatot, Gundel Takács Gábor vezetésével.

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Fordítsuk ezt le hétköznapi, mindenki által ismert szituációkra, játsszunk velük, elemezzük, játsszuk újra, változtassuk a paramétereket, nézzük meg egy-egy darabbéli család és/vagy közösség együtt érvényesülő és mindenkire másképpen ható lelki mezőjét, és ezen keresztül tegyünk fel kérdéseket, melyek nyilván az önismeretről (is) szólnak. Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

A 10 részes sorozat szeptember 9-én indul, a Három nővér c.darab kapcsán.

Az esteken egy pszichológus sazkértő mellett a Spirit művészei: Perjés János, Szitás Barbara, Szíjártó Aurélia vesznek részt, Bányai Gábor irányításával

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!