Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Spanyol Filmhét 2019 - A mások csendje

Spanyol Filmhét 2019 - A mások csendje

spanyol dokumentumfilm, 96 perc, 2018
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 1. péntek, 16:00

Rendező: Almudena Carracedo, Robert Bahar

szereplők: María Martín, José María Galante, Carlos Slepoy, Ana Messuti, Maria Servini

 

A legjobb dokumentumfilm Goya-díjával kitüntetett film Franco tábornok áldozatainak elhallgattatott küzdelméről szól. Az alkotók hat évig követték a Franco-kormány áldozatait és túlélőit, akik szembeszálltak a „feledés egyezményével”, és megszervezték az úgynevezett „argentin pert”. Az elkövetők egy 1977-es amnesztiatörvény nyomán büntetlenséget élveztek, ezért az ügyet a spanyol bíróságok nem voltak hajlandók befogadni. Ám Argentínában egy bíró az egyetemes joghatóság egyik alapelvére hivatkozva vállalta az esetet.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!