Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Sörmustra 2020 - Kisüzemi és kézműves sörök korlátlan kóstolása

Sörmustra 2020 - Kisüzemi és kézműves sörök korlátlan kóstolása

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete bemutatja a SÖRMUSTRA programot, amely idén immár 3. alkalommal kíséri a KSE Sörversenyt. A Sörversenyre több száz kisüzemi és kézműves sörfőzde nevezi söreit Magyarországról és a környező országokból is. A versenyen induló sörfőzdék kínálatából kaphatnak kóstolót, akik ellátogatnak a SÖRMUSTRÁRA.

Kedves Sörmustra közösség!

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete által szervezett Sörverseny és a kísérő programként megrendezésre kerülő a SÖRMUSTRA program kapcsán, a kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk megköszönni eddigi támogatásotokat, és a program iránti nagy érdeklődést – a híreket folyamatosan figyelemmel kísérve igyekszünk mielőbb választ adni a kérdéseitekre!

Jelen körülmények között a május 1-2. időpontra tervezett eseményt egy későbbi időpontra kell halasztanunk, melynek kiválasztása függ a korlátozó intézkedések feloldásának idejétől valamint más nyári rendezvényektől – amelyek szervezőivel kapcsolatot tartva határozzuk meg az új dátumot.

Reméljük, hogy az új időpontban is számíthatunk rátok! A már megvásárolt belépőjegyek természetesen érvényesek lesznek! (A péntekre vásárolt jegyek pénteki napra, a szombatra vásárolt jegyek szombati napra).

A várható új helyzet (beltéri programok létszámának korlátozása) miatt lehetséges, hogy kevesebb látogatót tudunk fogadni, mint eredetileg terveztük. Az is előfordulhat, hogy az elővételben vásárolt jegyek számának függvényében, helyszíni értékesítésre már nem lesz lehetőségünk. Ezért hangsúlyozzuk, hogy jegyvisszaváltás esetén későbbi időpontban már nem garantált, hogy lesz megvásárolható belépő.

A KSE és a program szervezésével megbízott Mac-Line Kiállításszervező Kft. a jelenleg azon dolgozik, hogy a SÖRMUSTRA megvalósítása még több új elemmel egészüljön ki, hogy amikor megrendezésre kerül a rendezvény, az egy egyedülálló sörszakmai és sörelit program legyen. Ahol a magyarországi kisüzemi és kézműves sörfőzdék legjobbjai mutatkoznak be a legkiválóbb termékeikkel és újdonságaikkal.
A fenti tevékenység részeként jelenleg elindítottunk a www.sormustra.hu honlapon egy olyan kezdeményezést, ahol a Sörmustrán részvételt tervező főzdék jelennek meg - a mostani helyzetre való tekintettel - olyan elérhetőségekkel, ahol a kijárási korlátozások ellenére is elérhetők söreik (boltok, elvitelre kiszolgálást biztosító vendéglátó helyek), illetve a házhoz szállítási szolgáltatásaik részleteivel. (a lista és az adatok folyamatosan frissülnek)

Amint a körülmények lehetővé teszik, minden fórumon meghirdetjük az új időpontot. Addig is kísérjétek figyelemmel honlapunkat és facebook oldalunkat, ahol infókat kaphattok a #maradjottjon #igyálkisüzemit #sörözzothon jegyében.

Reméljük, hamarosan találkozunk és ismét egy egyedülálló, fantasztikus sörélményben lesz részünk!

Ajánló


TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres …emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk…