Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Soós Kati stílustanácsadó: Kívül-belül vonzón!

Soós Kati stílustanácsadó: Kívül-belül vonzón!

November 5-én, kedden 18 órától, SOÓS KATALIN szín- és stílustanácsadó, a Kívül-Belül Vonzó honlap tulajdonosa lesz a KMO Művelődési Ház vendége, Kívül-belül vonzón! című előadásával.

Aktuális előadásokKati humorosan ad tanácsokat nőknek és férfiaknak egyaránt viselkedéskultúra, valamint öltözködés tekintetében. A szakember először az idei Kispesti Üzleti Találkozó előadója volt, de megnyerő tanácsai olyan nagy sikert arattak, hogy a látogatók és a szervezők ugyanarra a gondolatra jutottak, miszerint további tanácsokat hallgatnának tőle. Ezért kértük, a nagyobb nyilvánosság előtt beszéljen arról, miként öltözködjünk helyesen, milyen sminket tegyünk fel hétköznapra, vagy ünnepi eseményhez, mihez mit vegyünk fel és milyen alkalmakkor, hogyan viselkedjünk helyesen, milyen ruhát hordjunk a mindennapokban, vagy színházban. Arról is kaptunk és bizonyára most is kapunk képet, milyen amikor kihívóan viselkedik egy nő….
A fotókkal illusztrált előadás középiskolás diákoknak, fiatal és idősebb felnőtteknek egyaránt ajánlott!

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Ajánló


Hód Adrienn saját társulatával már komoly sikereket aratott Brémában, most visszatért az északnyugati…

Viselkedéskultúra, metakommunikáció, öltözködés.

MAZSOLA ÉS TÁDÉ zenés bábjáték - Ametist Bábszínház előadása