Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


„Somewhere Over The Rainbow”- Falusi M., Illényi K., Berki T., Csonka A., Don Lázi Swingtet

„Somewhere Over The Rainbow”- Falusi M., Illényi K., Berki T., Csonka A., Don Lázi Swingtet

A „Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki Tamás, Falusi Mariann, Szulák Andrea és Csonka András közreműködésben.A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője pedig garantálja a jó szórakozást.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 24. kedd, 20:00

„Somewhere Over The Rainbow”

Falusi Mariann, Szulák Andrea, Berki Tamás, Csonka András,

Don Lázi Swingtet

 

„Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki TamásFalusi MariannSzulák Andrea és Csonka András közreműködésben.A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője pedig garantálja a jó szórakozást. 

A címadó dal a műsor sokszínűségére utal, hiszen ezen a zenén keresztül olyan, mindenki által ismert dalok csendülnek fel, amelyeket zsidó zeneszerzők, dalszövegírók, előadók tettek híressé. A műsorral ezt a zenei életérzést és hangulatot varázsoljuk a színpadra az archaikus daloktól, a jazz műfaján keresztül, egészen a tánczenéig terjedő időszakig, kiragadva azokat a slágereket, amelyek az évek során különösen meghatározták a zenei igényeket. Az egyedülálló hangszeres virtuozitással előadott és humorral fűszerezett műsoron a legigényesebb zenekedvelők is jól szórakozhatnak. 

A koncert egyik fellépője Illényi Katica lett volna, azonban a művésznő sajnos nem tud jelen lenni a rendezvényen. E rossz hír mellett a jó hír az, hogy a koncertre sikerült Szulák Andreát felkérni a szereplésre, akit nagy szeretettel köszöntünk a Zsidó Kulturális Fesztivál idei fellépői között.

 

A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt.

(A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!