Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


smART! XTRA // TÉRKÉPZETEK

smART! XTRA // TÉRKÉPZETEK

Manapság a folyamatos és szubjektív dokumentálás korát éljük. Különböző képalkotó effektekkel saját világokat teremtünk. Igyekszünk minél egyedibb módon megragadni a pillanatot és a láthatatlan dimenziókat. Ha kell, többször is nekivágunk a tökéletes rögzítésnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 19. szerda, 19:00

Addig keressük a legmegfelelőbb formákat, kiegészítő eszközöket és manipulációs technikákat, míg meg nem születik az a bizonyos vágyott miliő. Ha kell, meghekkelünk néhány fotókémiai folyamatot és kasírozási eljárást vagy éppen UV-világítással nyomtatunk.
 
Cseh Dániel és Rácmolnár Milán fotográfiai munkái a figuratív ábrázoláson túlmutatva olyan absztrakt megjelenítési módszerekkel kísérleteznek, melyek a minket körülvevő világ valóságtartalmait helyezik középpontba. Sorozataik egy-egy apróbb részletre irányítják figyelmünket, újraszűrik a megjelenítendő történetek egyes elemeit és szimbolikus kombinációkat tárnak elénk. Bolla Szilvia képei fizikai mivoltuk révén képzőművészeti kontextusuk mellett gyakran élettereket betöltő tárgyakká transzformálódnak. Az este folyamán ezekbe a személyes képuniverzumokba teszünk kirándulást.

Meghívott résztvevők: BOLLA Szilvia, CSEH Dániel, RÁCMOLNÁR Milán
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

musical két részben

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!