Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Slow looking. Meditatív társasutazás a gyűjteményben

Slow looking. Meditatív társasutazás a gyűjteményben

A Ludwig Múzeum megújult állandó kiállítása – az Időgép – egyszerre invitál más korszakokba, más tájakra. Az online foglalkozás keretében ismét magunk mögött hagyjuk a pörgést, az állandó lüktetést és kísérletet teszünk a kortárs művészet pár darabjának meditatív befogadására, egyfajta békés szemlélődésre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 12. szerda, 18:00

Slow looking. Meditatív társasutazás a gyűjteményben

A koronavírus-járvány rohamos terjedésével megálljt parancsolt az időnek. Megtapasztalhattuk, ahogy a visszafogott idő új kereteket szabott napi ritmusunknak.

A Ludwig Múzeum megújult állandó kiállítása – az Időgép – egyszerre invitál más korszakokba, más tájakra. Az online foglalkozás keretében ismét magunk mögött hagyjuk a pörgést, az állandó lüktetést és kísérletet teszünk a kortárs művészet pár darabjának meditatív befogadására, egyfajta békés szemlélődésre. A külvilág kizárásával egy belső utazásra indulunk elmélyülve a művekben, lelassítva az időt, miközben érzéseinket, benyomásainkat megosztjuk egymással.

A program megvalósulása az aktív résztvevői magatartáson alapszik.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!