Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SlovenijaJazz & Beyond - Ecliptic

SlovenijaJazz & Beyond - Ecliptic

Tapasztalt zenészek és jó barátok csoportja hozta létre ezt az új zenei konstellációt, amelyben a dub, a beat, a drum 'n' bass és az ambient izgalmas elegyeként megszülető zene maga az élő és folyton változó kreativitás, s ahol az együttes minden tagja egyenragú szereplője a zenei párbeszédnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 1. szombat, 20:00

SlovenijaJazz & Beyond | Ecliptic (SI)

Közreműködik:

    Jani Moder - gitár, effektek
    Igor Matković - trombita, elektronika
    Jani Hace - basszugitár, effektek
    Žiga Kožar - dob, ütőhangszerek
    Murat - beatbox, effektek

Olyan korban élünk, amikor az analóg és digitális életünk közötti határok minden eddiginél inkább elmosódnak. A zenekar tagjai ezt a folyamatot reprezentálják a hangszereikből és az olykor szinte megfejthetetlen elektronikus forrásokból származó, egymás körül keringő és egymáshoz közelítő hangok intenzív párbeszédével, mellyel jelenünk kollektív tudatának belső vívódásait is érzékeltetik. Az egymással ütköző perspektívák többféle valóságot és érzékelést is teremtenek, melyek további elmélkedésekre sarkallják a hallgatót.

Valamennyi zenész komoly saját zenei háttérrel rendelkezik, ami hamarosan megjelenő albumuk széles műfaji spektrumában is tükröződik, az ambientesen lebegő textúráktól a nyers groove-okig. Fejlődésének mostani pontján a zenekar szilárdan hisz a pillanat zenei teremtő erejében, ezért is került minden élőben a lemezrefelvételre úgy, hogy valamennyi zenész mindvégig ugyanabban a közös, nagy felvételi helyiségben játszott.

Tapasztalt zenészek és jó barátok csoportja hozta létre ezt az új zenei konstellációt, amelyben a dub, a beat, a drum 'n' bass és az ambient izgalmas elegyeként megszülető zene maga az élő és folyton változó kreativitás, s ahol az együttes minden tagja egyenragú szereplője a zenei párbeszédnek.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!