Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Sjaella – World Harmony

Sjaella – World Harmony

A koncert időtelen témákat jelentít meg, úgy, mint a természet és a szerelem csodái. Olyan szerzők műveit hallhatják, mint Arvo Pärt, Ola Gjeilo, Henry Purcell, valamint észak-európai, népi ihletésű műveket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 20. péntek, 19:00

Sjaella – World of Harmony

Egységes, mégis egyéni; könnyed, mégis tartalmas; pontos, mégis szabad – ez a sokszínűség jellemzi a Sjaella, Németország egyik vezető női énekegyüttesének hangzásvilágát. A hat fiatal lipcsei énekesnő 2005 óta dolgozik együtt. Nyitottak az újdonságok irányába, szeretik a zenei sokszínűséget és van bátorságuk a határok feszegetéséhez. Könnyedén mozognak széles repertoárjukban, amely többféle műfajból tevődik össze. Különös figyelmet fordítanak az olyan német vagy más országból származó zeneszerzőkkel való együttműködésre, akikkel új utakat találhatnak a hat női hangra komponált zeneművek terén. A modern hangszerelésű, spirituális műveket felvonultató Preisung (Dicshimnusz) című cd-jüket, amely 2013-ban jelent meg a Querstand márka égisze alatt, jelölték a Német Lemezkritikusok Díjára. Két évvel később jelent meg a Lifted (Felemelve) című jazz-cd-jük. 2018-ban – már a Raumklang kiadóval együttműködve – adták ki a Meridian – NORD című albumukat, amelyen észak-európai népzenét dolgoznak fel.

Éneklési módjuk, a zene iránti elkötelezettségük nem csak előadásaikból tükröződik, hanem nevükből is. A Sjaella név a dán-svéd sjael = lélek szóból származik.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!