Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Shirley Valentine

Shirley Valentine

Shirley Valentine története egy bátor, önmaga megismeréséért, elfogadásáért küzdő személyiség. Ízig-vérig kortársunk, hozzánk szól, velünk vitatkozik, minket nevettet.
Lírai komédia két részben

Sült krumpli, tükörtojás – ez lesz ma vacsorára. Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine évtizedek óta már csak a konyhai falnak beszél. Mert ha a férjéhez szólna, olyan, mintha a falnak beszélne. Ezért inkább az igazi falat választja. De talán mégse zárult be végleg minden kapu… Ki tudná megmondani, a világ bármely táján hány hasonló, középkorú asszony ismer magára Shirley sorsában? Hányan és hányszor gondoltak arra, hogy ki kellene lépni a háztartás és a házasság monotóniájából, a megunt háziasszonyi és családanyai szerepből, és elmenni messzire? Mindent otthagyni és új életet kezdeni. Megkeresni régi énünket és mai, igazibb önmagunkat.

Az előadás Willy Russel engedélyével, a Casarotto Ramsay and Assosiates Ltd. és a Hofra Kft. engedélyével jött létre (www.hofra.hu).


szereplő:

Shirley Valentine – Vándor Éva

alkotók:
fordította – Julián Rita

j
elmeztervező – Cserje Zsuzsa, Vándor Éva

rendező – Cserje Zsuzsa

 

 

 

Ajánló


Gólem Színház és a Pesti Est bemutatja: Anat Gov: JAJ, ISTENEM!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi… A mi történetünk ma…

2019. augusztus 17. szombat MAJKA turné 2K19 @ BALATONFÜRED Előzenekar: Pápai Joci