Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SHADOWS MAGIC T. BAND koncert

SHADOWS MAGIC T. BAND koncert

A Shadows Magic Band műsorának jelentős részét a néhai „The Shadows együttes” számai teszik ki a 60-as-70-es évekből. Repertoárjukat úgy állítják össze, hogy jó hangulatú, táncos rendezvény részesei lehessenek, akik koncertjeikre ellátogatnak.

Shadows Magic Band
zenés-táncos est

A Shadows Magic Band műsorának jelentős részét a néhai „The Shadows együttes” számai teszik ki a 60-as-70-es évekből. Ebből adódóan stílusuk instrumentális gitárzene, de a közönség igénye szerint szívesen játszanak korabeli énekes számokat is, valamint ezek gitárzenére való feldolgozását.
Repertoárjukat úgy állítják össze, hogy jó hangulatú, táncos rendezvény részesei lehessenek, akik koncertjeikre ellátogatnak. 2019-ben egy énekes csatlakozásával bővült a csapat.

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre!

A hangulat nem, de a létszám korlátozott az egészségügyi helyzetre való tekintettel.
Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvételt regisztrációhoz kötött.
(A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)


Kérjük, hogy az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. kulturális színtereibe érkezők az intézménybe való tartózkodásuk során használjanak maszkot, vagy az arc eltakarására alkalmas sálat, kendőt. Csak olyan esetekben vegyék le a maszkot, amikor a tevékenység ezt szükségessé teszi, és nem veszélyeztetnek vele másokat.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.

Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Ajánló


A Mágnás Miska érdekessége, hogy az operett irodalom azon ritka darabjai közé tartozik,…

Különös játékot talál ki egy baráti társaság: bárkinek megszólal a telefonja, képes vagy…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia…