Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Teltház! - Saya Noé Solo Akusztikus Koncert

Teltház! - Saya Noé Solo Akusztikus Koncert

Saya Noé egyedi hangzásvilágával és elgondolkodtató dalszövegeivel egy olyan utazásra invitálja a hallgatókat, ahol a zene nem csupán hangokat, hanem történeteket közvetít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 7. csütörtök, 20:30

Saya Noé a megszokott zenekari felállástól eltérve ezúttal egy különleges solo akusztikus koncerttel készül, ahol a dalok a legletisztultabb formájukban szólalnak meg, mindössze egy akusztikus gitár és Saya Noé szívből jövő hangjával.

Saya Noé egyedi hangzásvilágával és elgondolkodtató dalszövegeivel egy olyan utazásra invitálja a hallgatókat, ahol a zene nem csupán hangokat, hanem történeteket közvetít.

Ezen a kivételes estén a fókuszban Saya Noé 2023 szeptemberében megjelent "Jupiter" című második nagylemeze áll. A színpadon felcsendülnek a "Taboo" és a "Museum of Sins” korábbi kiadványok legkedveltebb számai is, így az est kiváló alkalmat kínál arra, hogy Saya Noé rajongói közelebbről megismerhessék az énekesnőt és az alkotói folyamatát, történeteit. Emellett a koncerten bemutatásra kerülnek olyan eddig sosem hallott dalok is, amelyek ezen az estén lesznek először élőben hallhatók.

Az intimebb hangvételű dalok, a kivételes előadásmód és a különleges atmoszféra garantáltan felejthetetlen élménnyé teszik az év első Saya Noé koncertjének estét a B32 Kultúrtér színpadán.

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Párizs a Margitszigetre költözik egy éjszakára! Tomboló zene, repülő fodrok, kalapok és csókok!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!