Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Saya Noé Solo akusztik // KULT-Udvar koncert

Saya Noé Solo akusztik // KULT-Udvar koncert

Saya Noé a megszokott zenekari felállástól eltérve ezúttal egy különleges solo akusztikus koncerttel készül, ahol a dalok a legletisztultabb formájukban szólalnak meg, mindössze egy akusztikus gitár és Saya Noé szívből jövő hangjával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 19. szerda, 20:00

Saya Noé egyedi hangzásvilágával és elgondolkodtató dalszövegeivel egy olyan utazásra invitálja a hallgatókat, ahol a zene nem csupán hangokat, hanem történeteket közvetít.

Ezen a kivételes estén a fókuszban Saya Noé 2023 szeptemberében megjelent "Jupiter" című második nagylemeze áll. A színpadon felcsendülnek a "Taboo" és a "Museum of Sins” korábbi kiadványok legkedveltebb számai is, így az est kiváló alkalmat kínál arra, hogy Saya Noé rajongói közelebbről megismerhessék az énekesnőt és az alkotói folyamatát, történeteit. Emellett a koncerten bemutatásra kerülnek olyan eddig sosem hallott dalok is, amelyek ezen az estén lesznek először élőben hallhatók.

Ajánlatunk


A filmben a Berlinből hazaköltözött tízéves Palkó (Paul Mátis) csodálkozva szemléli egy átlagos magyar iskola mindennapjait. Egyedül Juci néni (Mészöly Anna), a pályakezdő tanárnő érti őt meg igazán, aki szintén elszenvedője a házmester-kultúrában megragadt intézményi rendszernek.

Orlai Produkciós Iroda - Füge Produkció Előadja: Pálos Hanna Nagybőgőn közreműködik: Csizmás András

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Ajánló


Karácsony este a szülők díszítik a szalonban felállított hatalmas fát. A testvérek, Marika és Frici civakodása még a fa körül…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!