Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert

Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert

Sárik Péter Trió, feat: Szőke Nikoletta: Jazzkívánságműsor
 több

A “Jazzkívánságműsor” koncertek 2010-ben indultak és sikerük a mai napig töretlen. A közönség bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhet, és a zenekar eljátssza jazzben. A koncertsorozat legjobban sikerült darabjai szerepelnek Jazzkívánságműsor lemezeken, melyből az első 2014-ben ”Az év jazz albuma” kategóriában Fonogram-díjat kapott, a második pedig 2016-ban volt Fonogram-díj jelölt, szintén ebben a kategóriában.
A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.
Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop-, vagy rockkoncerthez hasonlít, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

Szőke Nikoletta a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, a 2010-es Megasztár döntőse, Junior Prima Díjas jazzénekesnő.
Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Bobby McFerrin, Kurt Elling, vagy Michel Legrand. Fellépett New Yorkban, Tokyoban és a világ számos fontos jazz klubjában, lemezei listavezetők voltak Japánban. Magyarország vezető jazz-énekesnője, többször elnyerte hazánkban az "Év Jazzénekesnője" díjat.

Ajánló


A színpadon a soproni társulat kedvelt tagjai, az operett nagyágyúi szórakoztatják a közönséget.

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő…