Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


S/ALON Budapest

S/ALON Budapest

Az 5. alkalommal megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST az ország legnagyobb enteriőrdesign eseménye, amely az inspiráción túl konkrét ötletekkel és megoldásokkal és a legújabb termékekkel segíti az építkezés és felújítás előtt állókat, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmeseit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 24. vasárnap, 10:00

LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS
2023. SZEPTEMBER 22-23-24.

A kiállítók, belsőépítészek, lakberendezők és stylistok hónapokig dolgoznak azon, hogy 7000 négyzetméteren gondosan válogatott bútorokkal, burkolatokkal, világítástechnikai eszközökkel, dekorációkkal és műalkotásokkal rendezzenek be különböző helyiségeket. Nappali, konyha, fürdő- és hálószoba, gardróba, terasz, sőt, design garázs és home office is felépül az eseményen, lefedve ezzel az otthon minden szegletét.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!