Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Sacred Music - A Modern Art Orchestra ünnepi koncertje

Sacred Music - A Modern Art Orchestra ünnepi koncertje

A Modern Art Orchestra a Sacred Music programját adja elő ünnepi koncertjén. Elsőként csendül fel a Budapest Music Center koncerttermének falai között az eredetileg kifejezetten szakrális helyszínekre tervezett repertoár.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 19:00

Sacred Music - a Modern Art Orchestra Ünnepi Koncertje

Közreműködik:
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

A műsoron a klasszikus szerzők, Georg Friedrich Händel és Henry Purcell zenéi mellett a MAO tagjainak darabjai is elhangzanak. Cseke Gábor, Ávéd János és Fekete-Kovács Kornél kompozíciói és a jazz nagyjai sem maradhattak ki a műsorból, így Duke Ellington Sacred Concert-jéből is hallhatunk majd részleteket. Liszt Ferenc egyházzenei művének, a Via Crucis-nak MAO által feldolgozott részleteit is hallhatja a közönség ezen az estén.

„Számunka minden koncert egyfajta szertartás, amelyben egy különleges »kozmikus elem« maga a muzsika” – vallja Fekete-Kovács Kornél, a Modern Art Orchestra művészeti vezetője.

A MAO ezúttal a BMC Koncerttermét varázsolja szakrális térré az ünnepi készülődés időszakában, és ezzel a különleges repertoárral ajándékozza meg a közönségét.

Ajánlatunk


Charlie hazánk talán legnépszerűbb énekese. Zenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze, trombitás.

A tragikomédiában a magyar falu jól ismert figurái elevenednek meg, jellemző helyzeteikben; nagyobbrészt egy kocsma hűvösében mondják el mindazt, amit az életükről elmondhatnak. A Portugál helyzetkép, az elvágyódás története.

Sáfrány, a válóperes ügyvéd irodájában egymásnak adják a kilincset az ártatlan és jóval kevésbé ártatlan hölgyek és urak, lányok és fiúk, hogy rimánkodva kérjék őt, segítsen a bíróság előtt bebizonyítani: hiába a csalóka látszat, valójában nem történt semmi..

Ajánló


Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!