Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rutkai Bori Banda -Állatok farsangja

Rutkai Bori Banda -Állatok farsangja

Öltözz be a kedvenc állatodnak vagy mesebeli lényednek, és gyere el egy elvarázsolt, táncos karneválra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 10:00

Rutkai Bori Banda – Állatok farsangja családi koncert

A Rutkai Bori Banda farsangi koncerttel várja a családokat. Jelmezötleteket a zenekar dalaiból is lehet meríteni. Boriék eddigi három CD-s mesekönyvének, a Sárkányjárgánynak, a Pizsamátornak és az Űrdöngölőknek is számos fantasztikus, nem mindennapi állatszereplője van. A Citrom Cirkusz légtornásza egy foszforeszkáló kecskeakrobata, Béla bácsi kamrájában
táncikáló egerek lakmároznak, Űrhering kering az égen, Békalepke és Sárkányjárgány száll a városok felett, gitárkutyák csaholnak az Űrcsűr Diszkóban, Nyúl Ubul pedig réparakétán száguld a Palánta Planéták között.

Bori nem csak énekel, hanem ő horgolja a koncerteken szereplő színpompás bábokat és jelmezeket is. Festményeiből 2020-as mesekalendárium is készült, melynek képeit már azok az új dalok ihlették, amelyek közül néhányat a farsangi koncerten fog először hallani a táncoslábú és jelmezes publikum.

A Rutkai Bori Banda zenekar tagjai:
Rutkai Bori – ének; Darvas Kristóf – zongora; Szerető Dániel – basszusgitár; Dudás Zsombor – dob

Műsoridő: 60 perc

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!