Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


RUTKAI BORI BANDA – ADVENTI TÁNCKALENDÁRIUM

RUTKAI BORI BANDA – ADVENTI TÁNCKALENDÁRIUM

A koncerten a Legjobb gyereklemeznek járó Fonogram-díjjal elismert Mandulka és a Karácsonyvár című album dalai és más korábbi téli dalok is hallhatóak. A műsor után után lehetőség nyílik a Bori által írt és illusztrált mesekönyvek és a zenekar lemezeinek dedikálásra is.

Aktuális előadásokRUTKAI BORI BANDA - ADVENTI TÁNCKALENDÁRIUM
Bábos koncertszínház

Boriék vidám, táncos téli dalokkal idézik meg az ünnepváró napok hangulatát. Mintha csak az adventi kalendárium ablakai mögül kerülnének elő a varázslatos mesedalok, melyeket Bori színpompás, horgolt bábjaival ad elő.

Elindulunk a távoli hegyek felől a Mikulással, végigszánkázunk a decemberen, csizmacsacsázunk a manófalvi lakosokkal és hópehelykeringőzünk a hóemberekkel. Mesebeli hóesésben megérkezünk az Karácsonyvárhoz is, ahol Manó apóval korcsolyázunk. A Sóvárgó Hóváróval pedig sítalpon suhanunk a behavazott fenyőfák között, a csillagszeplős téli éjszakában.

Rutkai Bori Banda:
Rutkai Bori – ének
Darvas Kristóf – zongora
Nemes Janó – szaxofon, fuvola
Szerető Dániel – basszusgitár
Németh Csaba – dob

A koncertet az NKA Hangfoglaló program támogatja

Ajánló


A 2023. március 18-i Aréna-koncert a tavasz egyik kiemelkedő eseménye, Zorán és közönsége közös ünnepe lesz.

Táncolj és éld át a magával ragadó varázslatot!

A Kossuth-és Liszt-díjas énekes – zeneszerző és kiváló zenésztársai nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as újszegedi koncertsorozatát június 28-án!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!