Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rudolf Buchbinder és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar • 2.1 / BARTÓK TAVASZ 2024

Rudolf Buchbinder és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar • 2.1 / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 19:30

Beethoven: 2. (B-dúr) zongoraverseny, op. 19

Beethoven: 4. (G-dúr) zongoraverseny, op. 58

Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37

 

Közreműködik: Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Zongorán közreműködik és vezényel: Rudolf Buchbinder

 

Rudolf Buchbinder korunk legendás előadóművésze. Több mint hatvanéves pályafutása önmagáért beszél, játékában egyedülálló módon egyesül hagyomány és újítás, a művek iránti alázat és a szabadság, a hitelesség és a nyitottság.

Egyöntetű vélemények szerint Ludwig van Beethoven műveinek előadásaival kivételesen magas mércét állított fel. A zeneszerző összes zongoraszonátáját több mint hatvan alkalommal adta már elő ciklusokba rendezve szerte a világon. A Deutsche Grammophon 2021-ben, a zongoraművész 75. születésnapjára időzítve adta ki a Buchbinder: Beethoven című gyűjteményt, melyen a 32 szonáta mellett az 5 zongoraverseny is megtalálható.

Buchbinder 2014-ben egy teljes könyvet írt Beethovenhez fűződő viszonyáról, a Mein Beethoven – Leben mit dem Meister című kötetről lelkesen számolt be a kritika. Az egyik recenzió szerint ilyen az, amikor „az egyik óriás szavakban és hangokban tiszteleg a másik előtt”.

Ajánlatunk


Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj paródiája pereg a néző előtt.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!