Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szombat esti láz

Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szombat esti láz

Tony Manero a helyi diszkó táncos sztárja. Mindenki rajong a tizenkilenc éves srácért, aki utánozhatatlan csípőmozgásával bűvöli a lányokat. Hét közben az egyik festékboltban dolgozik, de szombat este leveti a munkaruhát, magára önti kedvenc parfümjét, csőnadrágot húz, és tánccipőjében a diszkó parkettjára lép.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 3. péntek, 20:30

Tony Manero a helyi diszkó táncos sztárja. Mindenki rajong a tizenkilenc éves srácért, aki utánozhatatlan csípőmozgásával bűvöli a lányokat. Hét közben az egyik festékboltban dolgozik, de szombat este leveti a munkaruhát, magára önti kedvenc parfümjét, csőnadrágot húz, és tánccipőjében a diszkó parkettjára lép. Ezzel kezdetét veszi a szombat esti láz. Stephanie is a szórakozóhelyre jár. Szeretne megfeledkezni a múltról, és igyekszik nagyvilági hölgyként viselkedni. Teljesen elbűvöli Tonyt, a srác fülig szerelmes lesz belé. Ketten együtt fantasztikus tánckettőst alkotnak.

Szereplők:
John Travolta - Tony Manero
Karen Lynn Gorney - Stephanie
Barry Miller - Bobby C.
Joseph Cali - Joey
Donna Pescow - Annette
Martin Shakar - Frank Manero Jr.
Paul Pape - Double J.

Amerikai romantikus vígjáték 1977
A film hossza: 118 perc

A Rózsakert Szabadtéri Színpad 2020. július 3., péntek 20.30-ra meghirdetett Tesztoszteron című vendégelőadás, az egyik főszereplő, a tatabányai Jászai Mari Színház színművészének súlyos balesete miatt elmarad.
A már megvásárolt jegyekkel megtekinthetik kedves Nézőink a színházi előadás helyett, aznap (2020. július 3-án, 20.30 órától) a Rózsakert Szabadtéri Moziban a Szombat esti láz című filmet.
Az előadás pótlásával kapcsolatban később adunk tájékoztatást, természetesen a megvásárolt jegyek a Tesztoszteron pótelőadásra is érvényesek lesznek! 

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!