Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Royal Opera House Live - The Royal Ballet: Romeo and Julia

Royal Opera House Live - The Royal Ballet: Romeo and Julia

A Royal Balett legújabb feldolgozásában új táncosok kapnak lehetőséget arra, hogy újraértelmezzék a tragikus sorsú szerelmesek történetét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 11. kedd, 20:00

Royal Opera House Live – Prokofjev: Rómeó és Júlia
június 11., 20:00   

Balett három felvonásban – Élő közvetítés a londoni premierrel azonos időpontban!
 
1965-ös premierje óta Kenneth MacMillan koreográfus Rómeó és Júliája a modern balett klasszikusává vált, amely érzelmekkel és szenvedéllyel telve jeleníti meg Shakespeare örök érvényű szerelmi történetét – a fiatalok minden akadály ellenében is megvalósuló egymásra találását és szerelmük tragikus végkifejletét. A Royal Balett legújabb feldolgozásában új táncosok kapnak lehetőséget arra, hogy újraértelmezzék a tragikus sorsú szerelmesek történetét. A reneszánsz Verona utcáin megjelenik az egész társulat, ahogy a nyüzsgő piac hirtelen kardpárbaj helyszínévé válik, és ahol a viszály tragédiába torkollik mind a Montague, mind a Capulet család számára.

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

zenés party két részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!