Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rimini

Rimini

osztrák dráma, 114 perc, 2022
német és olasz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 22. hétfő, 20:00

Rendező: Ulrich Seidl

Szereplők: Michael Thomas, Tessa Göttlicher, Hans-Michael Rehberg, Inge Maux

 

Richie Bravo (Michael Thomas), a valaha sikeres slágerénekes, Riminiben igyekszik meglovagolni megfakult hírnevét. Az állandó mámor és a turistáknak tartott koncertek, illetve szexuális szolgáltatások csapdájában az alkoholproblémákkal küzdő Richie világa kezd összeomlani, amikor a felnőtt lánya bekopogtat hozzá. A dühös lány ugyanis pénzt követel apjától, amiért elhagyta őt és az édesanyját. 

A film világpremierje a világ egyik legrangosabb ’A’ kategóriás filmfesztiválja, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. A film rendezője Ulrich Seidl, az európai szerzői film egyik legjelentősebb alakja, aki számos díjnyertes játékfilmet és dokumentumfilmet rendezett és írt korábban. Mostani filmjét Federico Fellini szülővárosában készítette, és a turistaparadicsom kevésbé ismert oldalát mutatja meg a holtszezonban.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!