Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


RÉV Színház: 146 nap

RÉV Színház: 146 nap

Hét ember harmincas éveinek elején, a háttér Prága. Vannak, akik pénzfeldobással döntik el, hogy együtt élnek-e tovább. Van, aki álruhában követi a másikat. Van, aki ufókra vár. Van, aki füvezik. Sokat. Túl sokat.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 7. péntek, 19:00

Ebben az előadásban nem történik semmi különös. Hétköznapi emberek hétköznapi sorsai bogozódnak össze és szét néhány nap alatt. Na jó, valami azért csak történik.
Vannak, akik pénzfeldobással döntik el, hogy együtt élnek-e tovább.
Van, aki álruhában követi a másikat.
Van, aki ufókra vár. Van, aki füvezik. Sokat. Túl sokat.
Hét ember harmincas éveinek elején, a háttér Prága, a nyelv a cseh. Hülye egy nyelv. Bonyolult! Az a sok lehet, talán, lenne, volna...
Itt mindenki hazudik.
Vagy inkább az a baj, hogy nem szívnak elég füvet. Ha többet szívnának, kevesebbet hazudnának. És akkor talán nem hagynák el egymást. De sajnos a fűszívásnak itt még nincs kialakult hagyománya.
Van, aki csal. Van, aki megcsal. Van, aki csalódik.
Hét ember harmincas éveinek elején. Már világos, hogy ki kit vagy mit nem akar, de még nem tiszta, hogy kit vagy mit akar.
Van, aki magányos hedonista. Van, aki magányos házas. Van, aki magányos, de szabad. Van, aki nem szabad, de legalább magányos.
A szabadság illúzió. Az illúzió szabadság.
Tényleg túl sok az a fű.
A férfi és a nő két teljesen különböző állatfaj.
“Já vím...”

A RÉV Színház társulata 2012 óta dolgozik együtt ebben a formában. Színházi előadásaikhoz többnyire külsős alkotókat hívnak be. Idén második színházi bemutatójuk a 146 nap. 

Szereposztás, stáb:
HANKA, 30 éves - Lakatos Dorina
PETR, rádiós - Nagy Zsolt Zsozsa
VESNA, pultos - Horváth Dóra
ROBERT, nem díler - Szántó Dániel
LENKA, két gyermek édesanyja - Bálint Betty
ONDREJ, idegsebész - Bojkovszky Zsolt
JAKUB, költöztető - Balla Richie

dramaturg: Tóth "TóGa" Gábor
rendező: Perényi Balázs 

Támogatók: Import Impró Egyesület, Emberi Erőforrások Minisztériuma

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!