Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rejtő Romantika

Rejtő Romantika

Az irodalmi alapművek között ott vannak a 75 éve meggyilkolt Rejtő Jenő történetei és regényparódiái, akármit is tart felőlük a magas szépirodalmi ízlés. A halhatatlan Vanek urat, Piszkos Fredet, Fülig Jimmyt és a többi jellegzetes rejtői figurát ezúttal a Bob és Bobék Orchestra eleveníti meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 1. kedd, 19:00

A szórakoztató verses produkciók előadására létrejött formáció nem hisz az álpátosz és az ócska zenei gejlben, inkább következetes pimaszsággal rombolja a megmerevedett formákat. Repertoárjukban olyan klasszikusok szerepelnek, mint Petőfi Sándor, Weöres Sándor, Petri György, Pilinszky János – és melléjük most felsorakozik Rejtő Jenő is. Az alkotók saját verseik révén idézik meg a híres rejtői alakokat ezzel a rejtői mottóval: „Az alvilágnak igenis, hogy van romantikája”.

A produkcióban közreműködik:

Bakos Bettika – ének

Dévényi Zoltán – gitár

Eged Márton – basszusgitár

Horváth Kristóf „Színész Bob” – szöveg

Oláh Edmond „Mizó” – beatbox

 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!