Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Reflektor

Reflektor

Egy este, amikor az új impró-generáció, volt tanítványok veszik birtokba a Momentán színpadát.

Növekszik az ország impróuniverzuma, egykori tanítványok ma már saját csapataikban játszanak. A Reflektor alkalmával három társulat veszi be az Imprót, a Momentán bázisát, azzal a céllal, hogy játsszanak, meséljenek, megnevettessenek, elgondolkodtassanak, vagy bármit csináljanak, amihez kedvük van.  több

Február 7-én a színpadon:

Egyszercsak:

Egyszercsak vége lett az Impróklubnak. Egyszercsak létrejöttünk, mert összetartott minket a közös szerelem: az impró. Egyszercsak rájöttünk, hogy mindannyian hiszünk abban, hogy amit a közös játék során létrehozunk, az Csak Egyszer történhet meg. Némi csavarral így lett a nevünk Egyszercsak. Szárnyat próbálgatunk, önállósodunk. Jelenleg kilencen vagyunk.

 

 

Impróka:

Az Impróka egy kísérletező kedvű és nyitott szellemiségű improvizációs műhely. Célunk, hogy folyamatosan képezzük magunkat, előadásokat hozzunk létre, tréningeket tartsunk magunknak és minden impró iránt érdeklődőnek. Ugyanis terjeszteni szeretnénk az improvizációt! Nemcsak mint előadóművészeti ágat, színházat, hanem mint olyan készségfejlesztésre alkalmas műfajt, ami a mindennapi életünket színesíti és formálja.

 

Spontán Alakulat:

Amikor először lementünk imprózni, akkor még nem sejtettük, hogy majd nem tudjuk abbahagyni. Ez egy alkalommal kezdődik, aztán egy évig jártunk minden héten, aztán önképződtünk, végül önállóan összeszerveződtünk. Az impró számunkra egy életszemlélet, egy függőség, viszont egyikünk sem akar róla leszokni, mert mindenkinek jót tesz. Igaz, nem spontán alakultunk, viszont az impró törvénye szerint, ami a színpadon történik, az bizony minden este spontán alakul.

Ajánló


Gárdonyi Géza halhatatlan regénye nyomán Az egri Agria Játékok a Táncművészetért K.N. Kft…

A nemzetközi hírű hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel My Land című produkcióját 2018 augusztusában…

Ma Magyarországon legalább 36.000 ember él rabszolgasorban. A Szabad Élet Egyesület és az…