Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rafael Mário Trió A 2018-as Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje / CAFe 2018

Rafael Mário Trió A 2018-as Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje / CAFe 2018


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 7. vasárnap, 21:00


A zenekar 2014 tavaszán alakult a Zeneakadémia falai között és már ezév õszétõl rendszeres fellépõi a budapesti jazz életnek. Saját szerzeményeket játszanak, melynek stílusa nehezen behatárolható, Magyarországon egyedülálló, mivel repertoárjukban éppúgy megtalálható a balkáni nyolcados zene, mint a mai hip-hop.
Zenéjük a különbözõ stílusokon kívül nagy hangsúlyt fektet a kollektív improvizációra. A zenekar hangzása nagyon egyedi, köszönhetõen a sok stílus egybeolvadásának, valamint az effektek széleskörû kihasználásának.

A zenekar életének egyik legfontosabb mérföldköve a Billy Cobham elõzenekaraként tett fellépésük volt a Get Closer Jazz Fesztiválon.
 
Rafael Mário – zongora, billentyûk, Bartók Vince – basszusgitár, Hidász Tamás – dob

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!