Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rács - Színházi nyomozás

Rács - Színházi nyomozás

A rendőrségre érkezel, nyílt nap alkalmával. Rendőrségi asszisztens fogad őket, aki megmutatja a nyomozás során alkalmazott eszközöket. Nincs itt a főnyomozó, de távollétében is betekintést nyerhetsz egy most folyó ügybe. A nyomozó falra írt vázlatai alapján összerakhatod, hogy mi történt, ki a gyanúsított, akihez kapcsolódóan tárgyi és tanúvallomások is előkerülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 20. hétfő, 20:00

Rács

A rendőrségre érkezel, nyílt nap alkalmával.
Rendőrségi asszisztens fogad őket, aki megmutatja a nyomozás során alkalmazott eszközöket. Nincs itt a főnyomozó, de távollétében is betekintést nyerhetsz egy most folyó ügybe. A nyomozó falra írt vázlatai alapján összerakhatod, hogy mi történt, ki a gyanúsított, akihez kapcsolódóan tárgyi és tanúvallomások is előkerülnek.
És még egy zárka is van.
A téma egy átlagos hazai faluban zajló szegregált körülményeket idéz fel. A kidolgozásban Az UCCU roma szervezet szociológusainak háttérmunkája segített.

Fő partnerünk az Autonómia Alapítvány

Bizonyos feladatok megoldásához logikára, másokhoz kézügyességre, illetve kommunikációs vagy kapcsolatteremtő készségre, térlátásra, memóriára vagy más készségekre van szükség.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!