Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Race Horse Company (FIN): O'DD
6

Race Horse Company (FIN): O'DD

Féktelen, filmszerű álom: ismeretlen veszélyek csapnak össze képzeletet felülmúló akrobatikával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 21. péntek, 20:00

Race Horse Company (FIN): O'DD
ÚJCIRKUSZ 55'
12 éven felüliek számára ajánljuk. Meztelenséget tartalmaz.

A finn Rauli Dahlbergnek a cirkusz a látványról, a történetmesélésről és a meglepetés erejéről szól. Munkái féktelenek, merészek, durvák és kockázatosak, filmszerű hangulattal kontrolált káoszban. Trambulintudása és izomereje félelmetes, kíméletlen magával, nem riad vissza a meztelenségtől és az ultrafizikai akrobatikától. Sci-fi irodalom ihlette képzeletgazdag történetet alkotott az emberről, mint teremtményről, a születésről és a küzdelemről.

 Dahlberg a francia CNAC-ban végzett, ő a társulat művészeti vezetője, rendez és előad sok darabjukban. Ez az első szólója, amit 8 éven át készített párhuzamosan a többi darabjukkal. Csatlakozik hozzá a zenész Miro Mantere, aki élőben loopolja saját készítésű hangszerei atmoszférikus hangjait.

A Race Horse Company 2008 óta sorra nyeri a díjakat, óriási finn kulturális exporttermék, komoly elmaradásunkat pótoljuk a meghívásukkal. Kompromisszumok nélküli és bevállalós előadásaik a veszélyt, a fekete humort kombinálják szélsőséges fizikalitással és vakmerő akrobatikával.

"Rauli Dahlberg csodás világa szikrázik. Miro Mantere hangművész Űrodüsszeia-hangzásvilágával együtt a technikai tudás és a játék oszlopai. Vizionárius cirkuszművészet." (Kaleva, 2020)

Koncepció, rendezés és koreográfia: Rauli Dahlberg
Koreográfiai asszisztens: Jarkko Mandelin
Fellép: Rauli Dahlberg & Miro Mantere
Produkció: Antti Suniala, Race Horse Company
Fényterv: Jere Mönkkönen
Zene és hangterv: Miro Mantere
Függesztési terv: Eero Alava
Díszletterv: Rauli Dahlberg & Jere Mönkkönen
Jelmezterv: Tiina Valve

Támogatók: Finnish Cultural Foundation, Alfred Kordelin Foundation, Kone Foundation, Samuel Huber Foundation, Subtopia
Rezidenciahelyek: Cirko - Center for New Circus, WHS, Saari residence, Hiljaisuus-residence, Supiainen residence

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!