Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Psyché

Psyché

Weöres Sándor Psyche című kötetéből született monodráma, ami egy 200 évvel ezelőtti történetbe repíti el a kedves nézőt egy olyan regényes végzet asszonya legfontosabb életszakaszain keresztül, amely betekintési lehetőséget ad a női lélek legsötétebb titkainak és a legszilajabb, legfényesebb szárnyalásainak rejtelmeibe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 18:00

Psyché

Weöres Sándor Psyche című kötetéből született monodráma, ami egy 200 évvel ezelőtti történetbe repíti el a kedves nézőt egy olyan regényes végzet asszonya legfontosabb életszakaszain keresztül, amely betekintési lehetőséget ad a női lélek legsötétebb titkainak és a legszilajabb, legfényesebb szárnyalásainak rejtelmeibe. A sokszor költőiségében is nyers, szabadszájú és tabukat döntögető femme fatalt bemutató előadásban megzenésített versek, versek és prózai részek követik egymást, melyek segítségével egy 55 perces monodráma születik, ahol megigéződik Psyche, azaz Lónyay Erzsébet, a költőnő, Banovits Vivianne színművésznő előadásában!

Az előadás a "Köszönjük, Magyarország" program keretében valósul meg.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

zenés party két részben

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!