Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


PR-Evolution Dance Company: Bíborka

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Az előadást kifejezetten óvodai csoportoknak szánjuk, a mese a környezettudatos életre hívja fel a gyerekek figyelmét mesés, játékos formában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 11:00

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három testvér, Dorka, Borka és Bíborka. Dorka és Borka mindenből tudtak játékot csinálni, még a szanaszét dobált poharakból és palackokból is. Bíborka kedvenc játéka csak Alfréd a láma volt. A lányok álomvilág-beli kalandjain keresztül megjelenik előttünk egy amerikai préri kutya, egy lilaszínben pompázó lazac és egy cuki kolibri, valamint a környezetvédelemmel kapcsolatos gondolatok, feladatok, lehetőségek.

Táncolják: Bogáti Fanni, Kaiser Fruzsina, Rudisch Boglárka

Koreográfus: Nemes Zsófia
Jelmez: Nemes Nóra

Időtartam: 40 perc

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!