Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Pop, swing & soul: Falusi Mariann, Szűcs Gabi, Váczi Eszter

Pop, swing & soul: Falusi Mariann, Szűcs Gabi, Váczi Eszter

Három szín, három világ a könnyűzenei élet különböző területeiről. A három énekesnőt több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végigkísérték pályájukat, az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 19:00

Három egyedülálló, különleges előadó:
Falusi Mariann, Szűcs Gabi és Váczi Eszter

Három szín, három világ a könnyűzenei élet különböző területeiről. A három énekesnőt több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végigkísérték pályájukat, az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált.
Legfőképp pedig a közös zenei alap, a jazz, melyből zenei pályájukon elindultak. Ezt az örökséget nem feledve, az évek folyamán kitágították zenei határaikat, meghódítottak új stílusokat, melyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek. Mindhárman sok műfajban mozognak, a poptól a soulon át egészen a jazzig.

Ezen az izgalmas, sokszínű koncerten a számukra legkedvesebb dalokat éneklik duóban és trióban is, egymás dalait is „megkóstolják”, közös utazásra hívják a hallgatóságot. Előadásukban kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, a többféle stílus és hangzás mégis egységet alkot a show mozgalmas, zeneileg fordulatos műsorában.
A három énekesnőt hét tagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a nőiséget ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!