Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Plakátkiállítás és S8 Varieté IV. : Rolando és Tóth Viktor

Plakátkiállítás és S8 Varieté IV. : Rolando és Tóth Viktor

Kovács-Kátai Nikoletta plakátkiállítás megnyitó és S8 Varieté IV. : Rolando és Tóth Viktor  több

KASZÁNYI ROLAND -Rolando bűvész / magician
A mentalizmus mestere, aki különleges képességeivel szórakoztatja a közönségét: gondolatolvasás, telepátia, hatodik érzék. Rolando a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája - a Corodini Országos BűvészEgyesület alelnöke és hosszú ideig a House of Houdini rezidens előadója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.

TÓTH VIKTOR "A bűvészkedés számomra mindig az örömszerzésről szólt, hogy örömet szerezek azoknak, akik engem néznek, akár ismerem őket, akár nem. Illetve hogy örömet szerezzek saját magamnak is azzal, hogy gyakorlok, összejön egy nehezebb mutatvány, és hogy láthatom a meglepett arcokon a mosolyt a trükk végén."

KOVÁCS-KÁTAI NIKOLETTA (Nikoletti): “Négy téma – Négy szín” KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ

A “Négy téma – Négy szín” című kiállítás válogatás Kovács-Kátai Nikoletta, alias Nikoletti izgalmas plakátjaiból.
Nikoletti munkáit elsősorban az összművészetiség hatja át. Hogy miként táplálkozik egyik művészeti ág a másikból, miként tudja egyik a másikat magával rántani a nézővel együtt egy könnyed, mégis tartalmas kalandra.
Egyszerű, de lényegre törő vonalak, a “kevesebb=több” jegyében. Harsány színek, határozott kontúrok jellemzik. A cél, egy pár találó vonással, sajátos értelmezéssel mindent elmondani… és még annál is többet.
Kezdeti munkáinak legnagyobb ihletője a minimalista lengyel plakátművészet volt, amit azóta is követendő példának tart.
Vessük bele magunkat a négy színű univerzum fájdalmas és szenvedélyes mélységeibe, hogy aztán könnyedén feloldódjunk a dolgok tragikomikus egyszerűségében. Kedvenc hívószavai: groteszk és humor, szatíra és abszurd báj.
Szemléljük a dolgokat közelről és távolról is: éljük meg a pillanatokat, de lássunk is ki belőlük. Vegyük komolyan magunkat, majd aztán kellő öniróniával mulassunk egyet. A nevetés gyógyít! :)
Facebook:Nikoletti-https://www.facebook.com/Nikolettiart/


további fellépők:
Csák György színész
Kovács-Kátai Nikoletta énekes
Susana Garcia de Quiros - énekes
Szörényi Tamás zongorista

humor, stand-up, bűvészet és zene.

Előadás: 20:00-22:00

Klubnyitás: 19:00-tól, zárás: 23:00

Ajánló


Stephen Sachs: Valódi hamisítvány vígjáték Fordította: Kovács Krisztina

Móricz Zsigmond – Kocsák Tibor – Miklós Tibor LÉGY JÓ MINDHALÁLIG musical Az…