Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Philippe Jordan és a Bécsi Szimfonikus Zenekar ( Beethoven plusz )

Philippe Jordan és a Bécsi Szimfonikus Zenekar ( Beethoven plusz )

Beethoven: 6. (F-dúr) szimfónia, op. 67 („Pastorale”)
Beethoven: 5. (c-moll) szimfónia, op. 67 („Sors”)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 19:30

Bécsi Szimfonikus Zenekar
Vezényel: Philippe Jordan

Bécsi együttes előadásában Beethoven-szimfóniákat hallani – ez mindig autentikus és egyszersmind különleges élményt ígér, a Bécsi Szimfonikus Zenekar koncertjét Budapesten ráadásul korunk egyik legkeresettebb és legizgalmasabb karmestere dirigálja. A svájci Philippe Jordan, aki az elkövetkező évadtól készül átvenni a bécsi Staatsoper főzeneigazgatói tisztét, 2014 óta áll a Wiener Symphoniker élén, s a zenekar vele kezdett hozzá történetének első Beethoven-lemezciklusához, amelyből immár csak a kilencedik szimfónia vár megjelentetésre. E felvételek kapcsán a kritikusok sok szépet elmondtak már Jordanék lendületes, mélyen átgondolt és mégis spontán szellemű játékáról, amely a legmagasabb rendű Beethoven-élményt kínálja a hallgatók számára. Erre készülhet tehát a zeneakadémiai közönség is: az ötödik és a hatodik szimfónia korántsem hétköznapi megszólaltatására – és találkozásra egy nagy karmester-egyéniséggel.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

zenés party két részben

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!