Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Pénz, Cashflow Társasjáték és ingatlan tanfolyam

Pénz, Cashflow Társasjáték és ingatlan tanfolyam

A tréning fő üzenete: Hogyan teremts anyagi bőséget ingatlanból, és hogyan lehet pozitív pénzszemléletünk, ami bőséges és korlátlan.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 10:30

Pénz, Cashflow Társasjáték és ingatlan tanfolyam

A tréning fő üzenete: Hogyan teremts anyagi bőséget ingatlanból, és hogyan lehet pozitív pénzszemléletünk, ami bőséges és korlátlan.

Program:
10:30 : Nova City Apartment Panzió bemutatása, hogyan működik egy Airbnb vállalkozás teljesen automatikus check- in rendszer. Hogyan építettem fel 1 szobából 180 lakást 9 év alatt.
13:00 : Patvaros István - Gazdag Papa Szegény Papa alapján működő társasjáték, Cashflow Mágnes. 30 perces beszélgetés a magyarországi alapítóval és utána 2 órás csoportos játék.
16:00 : Szilágyi Imre Vendég:
Befektető, közgazdász, a DSGN Home Holding és a Share Card alapítója
Pénzügyi és ingatlan befektetési szakértőként dolgozik EU-s projekteken. Élt az Egyesült Államokban, és dolgozott Párizsban szakértőként az OECD-nek, itthon multinacionális cégeknek és hazai KKV-nek is. Kilenc éve saját cégeit építi. Személyesen tart Life Success oktatási programokat, ahol külföldi szakértőktől tanultakat adja át az érdeklődőknek.
16:30 - 19:30 Peter Jones tart beszédet az alábbi hasznos tárgyakról (ingatlan, hitel, pozitív gondolkodás, ingatlanvásárlás 10% önerőből), és hasznos pénzügyi csoportos játékokat mutat be.


1. Hogyan vásároljunk ingatlanokat és szerezzünk bérleményeket szinte semmi önerő nélkül?
Ingatlanvásárlás 10% önerőből.

2. Hogyan kell alkudozni, amikor egy lakást bérelni vagy vásárolni szeretnénk? Hogyan lehet 10-20%-ot lefaragni lakásvásárláskor és milyen extra költségeket lehet megspórolni?

3. Anyagi függetlenség!!!! Hogyan lehet 5 év alatt 2-5 lakáshoz jutni?

4. Hogyan növelhetjük bevételünket hosszú vagy rövid távú lakáskiadás esetén? Flipkey, Booking.com, Expedia, Wimdu, Facebook marketplace, sublet.com. Hol érdemes jelentkezni és mik az előnyök egy Channel Manager Software-nél?

5. Hogyan növelheted meg hitelképességedet, hogy minél jobb feltételekkel tudj alacsony kamatú hitelt kapni?

6. Cashflow Társasjáték (Gazdag papa, Szegény papa könyv alapján). Monopoly jellegű, pénz oktatási csoportos játék.

7. A tőzsde piac alapjai. A legtöbb ember: A. Fél, hogy elveszíti azt amije van. B. Túl kapzsi. C. Nem cselekszik.

8. Hogyan kezeld a pénzt (A pénz olyan mint az energia, ott van körülöttünk és bőséges)? Csoportos pénzügyi játék, ami fejleszti a pénzügyi intelligenciát.

9. Hogyan töröljük ki a negatív programozásainkat a pénzzel kapcsolatban? Milyen konkrét stratégiai lépésekből tudjuk elengedni a negatív hiedelmünket, és pozitív pénzáramlást, bőséget bevonzani?

10. A gazdagság és sikeresség titkai és példái: Bill Gates, Jeff Bezos Amazon, Zappos.com, Airbnb, Brian Chesky, Ray Croc stb.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!