Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


PénteK13 – ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

PénteK13 – ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

Nyissuk az új esztendőt egy nagyon vidám, szórakoztató koncerttel! A fellépő Budapest Ragtime Band évtizedek óta jól ismert a hazai, és a nemzetközi, igényes zenekedvelő közönség körében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 10. péntek, 19:00

ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

Nyissuk az új esztendőt egy nagyon vidám, szórakoztató koncerttel! A fellépő Budapest Ragtime Band évtizedek óta jól ismert a hazai, és a nemzetközi, igényes zenekedvelő közönség körében. Az együttes a ragtime zene határait feszegeti a kezdetektől fogva, swing slágerek és dixiland melódiák előadásával.  Koncertjeik elmaradhatatlan része a show, a vidámság, amit ez alkalommal sokunk kedvence, Csonka András is fokozni fog több örökzöld dal előadásával.

A zenekar tagjai:
Antal Tibor (hegedű),
Csapó Krisztián (harsona),
Széki József (ütőhangszerek, ének),
Csárics Sándor (trombita),
Gayer Ferenc (nagybőgő),
Stein Ferenc (zongora),
Weszely János (dob)

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!