Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Pellet Sebestyén zongoraestje  - „MVM Koncertek – A Zongora”

Pellet Sebestyén zongoraestje - „MVM Koncertek – A Zongora”

Pellet Sebestyén Junior Prima és Kocsis Zoltán-díjas zongorista 6 évesen kezdett zongorát tanulni a váci Bartók Béla Zeneiskolában Jámborné Skripeczky Mariann-nál. 2014 és 2018 között a Szent István Szakgimnáziumban Monostori Gábor növendéke volt. 2018-ban első helyen vették fel a Zeneakadémiára, ahol Kemenes András és Némethy Attila voltak a tanárai.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 28. csütörtök, 18:00

Mesterképzését 2021 szeptemberében kezdte meg a bázeli Zeneakadémián Fejérvári Zoltán osztályában.

Számos hazai és nemzetközi verseny díjazottja. A 2015-ös és 2018-as Békéscsabai Országos Zongoraversenyeken 2. helyezést ért el, a Budapesti 4. Nemzetközi Chopin Zongoraversenyen a legjobb magyar résztvevő díját, a 2017-es Országos Csembalóversenyen 1. helyezést kapott.

2021-ben a Nemzetközi Los Angeles-i Liszt Versenyen két kategóriában is első díjat hozott el, az American Liszt Society Különdíja és a legjobb előadásért járó különdíj mellett.

Magyarországon fellépett már a legtöbb jelentős hangversenyteremben, 2020 márciusában a budapesti Zeneakadémia Nagytermében Liszt Ferenc Esz-dúr zongoraversenyével, 2021 májusában pedig a ’MÜPA’ Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében debütált a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretén belül. Többször is fellépett a Magyar Rádió Márványtermében, legutóbb egy teljes estés Liszt koncerttel, amely 2022 februárjában került adásba. 2022-ben a bázeli Zeneakadémián megrendezett házi verseny egyik győztese, ennek eredményeképpen júniusban fellépett Bázel legjelentősebb komolyzenei hangversenytermében, a Stadtcasinoban a Sinfonieorchester Basel-lel, ahol Liszt Ferenc Á-dúr zongoraversenyét adta elő.

2022-ben nyerte el a Kocsis-Hauser Alapítvány által alapított Kocsis Zoltán-díjat zongora kategóriában. Ugyanebben az évben Junior Prima díjban is részesült.

Műsor:
Liszt: Obermann völgye (Vándorévek I. no. 6)
Schumann: Waldszenen, op. 82,
Brahms: C-dúr szonáta, op. 1

Fotó: Kondella Misi

 

Ajánlatunk


Georg Friedrich Händel – Wolfgang Amadeus Mozart MESSIÁS – koncertszerű előadás Oratórium három részben, szünet nélkül, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Giacomo Puccini BOHÉMÉLET Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!