Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Peaking in Inota
2

Peaking in Inota

Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November 7. Hőerőmű ipari monstrumjait!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 17. szombat, 10:00

Bakony-Balaton másképp
Csúcs volt Inotán
A sétát tizennégy éves kor felett ajánljuk!

Exkluzív sétánkon bejárjuk az első ötéves terv keretében felépült, hajdan nyüzsgő élettel teli iparváros mára elhagyott, romos, és a hétköznapi emberek elől elzárt területét. Bejutunk többek között a kazánházba, ahol Ryan Gosling is megfordult a Szárnyas fejvadász 2049 c. filmben, szétnézünk a Béke Művelődési Házban, ahol Jennifer Lawrence, a Vörös veréb gyönyörű titkos ügynöke vizsgázott a férfiak elcsábításának fogásaiból, megtekintjük a vezénylőtermet, ahonnan a rakéta kilövését irányítják a Lajkó – Cigány az űrben c. filmben, és bekukkantunk az ikonikus hűtőtornyok egyikébe is. A közelmúltat felelevenítő sétán azt is megtudhatod, hol volt az inotai elvtársak kedvenc termálfürdője, ki lakhatott az erőmű mellé felhúzott Készenléti lakótelepen és általában mit jelentett a jólét a Kádár rendszerben. Ha lenyűgöz a retro korszak, szereted az egzotikus filmforgatási helyszíneket és készen állsz egy unikális kalandra, tarts velünk! (Nyitókép: Tál László)

Belépni tilos? Velünk szabad!
Sétaidőpontok: itt, vagy egyedi sétaidőpontra itt kérhetsz ajánlatot. Találkozási hely: Erőmű bejárata (Erőmű utca eleji buszmegálló utáni kis körforgalomnál balra) Útvonal: Erőmű épületei között Séta hossza: 4 km Séta időtartama: 3 óra Séta nehézségi foka: közepes Javasolt öltözet: időjárásnak megfelelő, sportos, vastag talpú és a lábfejet védő cipővel és zseblámpával Parkolás: ingyenes parkolóhelyek az Erőmű bejárata előtt Részvételi díj az online regisztrációval egy időben fizetendő. Ha ajándékoznál vagy még nem tudod, mikor jönnél, a Csúcs volt Inotán c. sétára szóló utalványunkat itt tudod megrendelni. A Csúcs volt Inotán sétautalvány birtokában a kiválasztott időpontra az info@turajo.hu címre írt üzenetben jelentkezhetsz. A Túrajó sétautalvánnyal rendelkezők az utalvány beszámítását az info@turajo.hu címre írt üzenetben igényelhetik!

További fontos információk:
- Kérjük, hogy a sétára táska nélkül vagy legfeljebb egy darab, háton hordott, kisméretű hátitáskával érkezz!
- Minden sétarésztvevőnek térítésmentesen munkavédelmi sisakot biztosítunk, melynek viselése a séta időtartama alatt kötelező!
- A sétán való részvétel feltétele a jó állóképesség, mivel a nyolcemeletes kazánház legfelső szintjére is felmerészkedünk.
- A séta időtartama alatt fényképezhetsz, de a feszes időbeosztás miatt a fényképezésre külön idő nem áll rendelkezésre. Ha csak fényképeket szeretnél készíteni a helyszínen, ajánljuk figyelmedbe a fotóstúránkat.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a sétán mindenki a saját felelősségére vesz részt!
A sétaszervező a séta alatt bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállal!

Fotó: Kővári-Vágner Rudolf

Ajánlatunk


A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor olyan pompás, örökzöld számainak, mint például A nő szívét ki ismeri, az Úgy szeretnék boldog lenni vagy a Cintányéros cudar világ.

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással.

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

A darab mai sikerorientált, külsőségekre építő társadalmunk és kapcsolataink szatírája, mely számos fontos kérdést tesz fel. Hol van a saját…

Gyerekelőadás óvódásoknak és kisiskolásoknak  

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!