Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Patelliére-Delaporte: Hogyan nevezzelek?
10

Patelliére-Delaporte: Hogyan nevezzelek?

A történet filmváltozata 2012-ben két César-díjat is besöpört, a komoly kérdéseket is feszegető vígjáték az egyik legsikeresebb francia film lett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 19:00

Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière: Hogyan nevezzelek?
vígjáték két részben

Kellemes családi-baráti vacsora egy párizsi lakás nappalijában. A házigazda tanár házaspár, Pierre és Élisabeth, az asszony luxusingatlan-ügynök bátyja, Vincent és annak bájos várandós felesége, Anne, valamint egy gyerekkori barát, a harsonás Claude. Vincent és Anne gyermeket várnak. Az est jó hangulata egészen addig tart, amíg szóba nem kerül, hogy hogyan fogják szólítani a jövevényt, a választott név ugyanis komoly feszültségeket okoz a társaság tagjai számára, és olyan titkokra derül fény, hogy mindenkinek leesik az álla.

A darab jogainak képviselője a „L’Agence DRAMA” – 24 rue Feydeau 75 002 PARIS www.dramaparis.com - Magyarországi partner: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.hofra.hu)

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!