Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


"Patália" - Igen a nemek közt
2

"Patália" - Igen a nemek közt

"Igen a nemek közt" - társas-játék

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 20. hétfő, 19:30

Miért nem tudjuk megőrizni a szerelmet, az inspirációt, az intimitást?
Miért végződik a házasságok csaknem fele válással? Hogyan veszítjük el egymást? Mi történik velünk és bennünk ezen az úton? Mit ronthatunk el?
 
Mit kellene megtanulnunk, hogy esélyt adjunk önmagunknak és kapcsolatunknak? Mit tehetnénk, hogy a szerelmet, annak energiáját, az abban kialakuló igazi szeretet megtaláljuk, s tartósan megőrizhessük?
Ezekre a kérdésekre keressük a választ az est folyamán, amikor mindannyiunk számára ismert, hétköznapi élethelyzetek elevenednek meg.
Szereplők: a közönség, a színészek, meghívott partnerek, a tolmács.
Játékmester: Dr. Piczkó Katalin
 
A társas-játékban a közönség is aktív részesévé válik a kapcsolatainkról szóló forgatókönyvek alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, s improvizációs jelenetek segítségével, görbe tükrön keresztül sírva-nevetve láthatunk rá önmagunkra.
A tolmács egy-egy pszichológiai modell mentén segít abban, hogy a megszülető improvizációs játékokban megvizsgáljuk, s nagyító alatt boncolhassuk szokásos kommunikációs mintáinkat, viselkedési sémáinkat, azokat a zsákutcákat, melyek óhatatlanul észrevétlen aláássák szeretetkapcsolatainkat.
Közösen alkotni, játszva, nevetve, szórakozva tanulni magunkat.

Szereplők:
Schell Judit
Kálloy Molnár Péter m.v.
Fodor Annamária m.v.
Schmied Zoltán m.v.

Játékmester: Dr. Piczkó Katalin

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!