Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Paprika Jancsi
3

Paprika Jancsi

Paprika Jancsi elindul megkeresni elveszett barátját, Léggömböcskét. Útközben találkozik a cicával, az egerekkel, a malaccal, akiktől megkérdi, látták-e az elveszett gömbölyű és gyönyörű, sárga léggömböt. Igen ám, csak mindenkinek mást jelent ez a különleges jelző..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 16:00

A kesztyűs bábos, paravános előadás az örökké jókedvű és mindig segítőkész Paprika Jancsiról szól, aki elindul megkeresni elveszett barátját, Léggömböcskét. Útközben találkozik a cicával, az egerekkel, a malaccal, akiktől megkérdi, látták-e az elveszett gömbölyű és gyönyörű, sárga léggömböt. Igen ám, csak mindenkinek mást jelent ez a különleges jelző. A boldogságot ugyanis mindenki máshol és másban leli meg. Útja során felbukkan a róka meg a farkas, akik igyekeznek meggátolni őt a keresésben. Végül megmenekül (fakanalával ellátja az ellenség baját) és megtalálja elveszett barátját, a Léggömböt. A történet végére hazajutnak a folyton síró Bömbőkéhez, akivel boldogan és vidáman játszanak az idők végezetéig. Juhhhé!

4 éves kortól ajánljuk!

Az előadás alkotói:
Író: Kovács Petra
Báb- és díszlettervező: Néder Janka
Zene: Lovas Gábor
Rendező: Soós Emőke
Bábosok: Biró Gyula, Czumbil Örs és Gyarmati Éva

Előzetes jegyfoglalás szükséges!

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!