Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Papírvarázs

Papírvarázs

Ebben a Pöttömszínházi játékban a főszereplő a papír. Lehet belőle kismadár, macska, porszívó vagy éppen halacska… mindez gyűrhető, hajtogatható, vágható és rajzolható anyagból — papírból készült. A Papírvarázs lényege nem a hosszú és kalandos történetfűzés, hanem a formák és színek játéka, a felismerés öröme és a szemünk előtt születő varázslat: apróságoknak és szüleiknek egyaránt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 28. vasárnap, 16:00

A pöttömszínház azoknak szól, akik még nem tudnak egy hosszabb történetre odafigyelni, de érdekli őket a játék. Akik nem tudnak egy helyben megülni, és szívesen belekotyognak mindenbe, amihez közük van. Márpedig a kisgyerekeknek mindenhez van közük. Nekik (és a szüleiknek meg a tesóknak) szól a Pöttömszínház. Az előadás 25 perc színes-szagos-szélesvásznú látnivaló, amit egy 20 perces közös foglalkozás és levezető játék követ.
Ebben a Pöttömszínházi játékban a főszereplő a papír. Lehet belőle kismadár, macska, porszívó vagy éppen halacska… mindez gyűrhető, hajtogatható, vágható és rajzolható anyagból — papírból készült. A Papírvarázs lényege nem a hosszú és kalandos történetfűzés, hanem a formák és színek játéka, a felismerés öröme és a szemünk előtt születő varázslat: apróságoknak és szüleiknek egyaránt. A 30 perces „varázslást” rövid közös játék követi.

Szeretnénk felhívni közönségünk figyelmét, hogy biztonságtechnikai okokból felnőttnek és gyermeknek minden esetben külön kell jegyet váltani. Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!